Seriálovénebe.cz

Pan profesor 2 – 1.díl – Výprask

4.5/5 - (10 {hlasů})

Pan profesor 2

Marek s Karolínou se konečně dali dohromady, zatím to však přede všemi tají. Karolína zastupuje nepřítomného ředitele Krále a řeší kázeňské problémy studenta Petra, syna matikářky Marešové. Petrovi se posmívají kvůli mámě učitelce spolužáci a on se brání útokem. Král se vrátí do školy zrovna uprostřed Karolínina pokusu o napravení situace, který se zvrhnul v těstovou bitvu. Petrovi hrozí vyloučení, jeho přítelkyně Niky svěří Markovi, že Petra něco trápí. Marek odhalí, že Petra někdo bije. Konfrontuje proto Petrova otce, což se velmi nelíbí jeho ženě a Markově kolegyni Marešové. Rozhodne se i s rodinou odstěhovat.

Marek se ji spolu s Karolínou pokouší zastavit, přitom mezi nimi roste napětí – Marek by rád vztah odtajnil, ale Karolína si není jistá. S Pavlem se rozešla Barbora, všichni na škole se ho snaží podpořit. V baru se Pavel seznámí s Evou, povídá jí historky z Markovy praxe. Eva si myslí, že jí vypráví o sobě a stráví s ním noc. Z Evy se k Pavlově překvapení vyklube nová angličtinářka. Marek pomůže zachránit Marešovy – vyjde najevo, že Petra bila jeho máma a díky podpoře Krále a kolegů bude schopná svou situaci řešit. Karolína políbí Marka před studenty, a zveřejní tak jejich vztah…(TV NOVA)

Novou postavou druhé série je profesorka angličtiny a němčiny Eva Levá ztvárněná Berenikou Kohoutovou. Přímočará, sebevědomá a vášnivá Eva do školy přechází z firemního prostředí poté, co cestovala po světě a v pedagogickém sboru způsobí pořádný poprask, který bude mít překvapivé následky

 

Díly seriálu Pan profesor 2


Pan profesor 2 - Osoby a herecké obsazení

Režie: Braňo Holiček, Jan Haluza
Hrají:

Vojtěch Dyk Marek
Beáta Kaňoková Karolína
Martin Pechlát ředitel gymnázia
Jana Krausová sekretářka Irena
Ondřej Bauer Mgr. Pavel Moravec
Berenika Kohoutová
Matouš Ruml Mgr. Jakub Valenta
Pavlína Mourková
Matěj Beneš
Michal Pazderka
Deniz Kayalibay
Adam Vohánka
Filip František Červenka
Adam Langer
Vojtěch Vodochodský
Simona Lewandowská
Antonio Šoposki
Jessica Monteiro
Gabriela Míčová
Viktor Zavadil
Marek Němec
Jaromír Nosek

Exit mobile version